האסיר ביקש לחזור לבית הכלא…
מה פתאום הולך אסיר משוחרר ומבקש לחזור לבית האסורים? זו שאלה ששאל את עצמו מנהל בית הכלא הוותיק. מה הייתה התשובה לתעלומה?
מה פתאום הולך אסיר משוחרר ומבקש לחזור לבית האסורים? זו שאלה ששאל את עצמו מנהל בית הכלא הוותיק. מה הייתה התשובה לתעלומה?
אתה רוצה, מבין, ומצידך היית יוצא לדרך? קבל כמה טיפים שיעזרו לך להתמודד עם הסביבה...
אני לא מצליח להבין ממה אתם, החרדים, כ״כ מתרגשים, ניסיתי להיות שם וזה לא הולך...
קיצור השולחן ערוך: המדריך היהודי שילווה אותך מהיום והלאה בכל תחום, עניין או שלב
"החלטתם לעשות קצת נחת ושמחה לילדכם, וקניתם להם במיטב כספכם, סט כלים חדש! הכולל מחבתות, סירים, סכו"ם, כוסות ואפילו פומפייה!"
כשרוצים לשוב בתשובה, הכי חשוב הוא לא ליפול למקומות שאינם מתאימים לך. אתה למצוא מקום מתאים, בו גם לומדים תורה כמו שצריך. הרב שמעון אדרי עם טיפים ראשוניים לחוזרים בתשובה
מפסיקים לפחד מנפילות: ביהדות, גם אם נפלת זה לא אומר שנכשלת. חובה לקרוא!
הרב שמעון וייס מסביר למה צעירים שמתקרבים ליהדות, חייבים להיכנס לישיבה: ״מי שהולך לבד עלול להגיע למצבים של קיצוניות, או ליפול למשברים נפשיים״.
עולמות היא תכנית לימוד בעיון, שמטרותיה בראש ובראשונה, להגיש בפני הקהל הרחב את סוגיות ההלכה עם מקורותיהם, בכדי להאהיב את לימוד התורה בעיון, להציג את היופי הלמדני הנותן טעם ״מתוק״ בלימוד התורה, ולהראות את רעננות התורה הקדושה ומשפטיה, בתוך הווית החיים היום יומית.
אתר חברותא של ארגון ׳איילת השחר׳, האתר מקשר בין חרדים לחילונים ויוצר קשר טלפוני ללימוד משותף מתוך טקסט יהודי מסורתי
מאד חשוב להשקיע בתחילת הדרך במצוות קלות וגם במצוות שמחות: לענג את השבת, לראות את היופי של החגים. הרב חיים גולדברג עם טיפים מיוחדים
הרב אמנון יצחק מסביר איך להיות דתי בחברה חילונית ועל ההזדמנות הנדירה להרויח שכר פי 100!
לפני חצי שנה היה אליה תלמיד מן המניין בתיכון, עכשיו הוא כבר סיים ללמוד מסכת שלמה מהתלמוד הבבלי • איך עושים את זה?
שאלה מעניינת שרבים לבטח מתחבטים בה, מקבלת ביטוי ומענה מפרשתינו, ומענין הוא שרבינו המהרש״א זיע״א בהיותו רך לימים פשט את הענין מפסוק מפורש בפרשתינו.
יום אחד גילה הילד מונטאז בן השמונה באחת ממגירותיה של סבתו תמונות ומסמך שעוררו את יצר סקרנותו. כשהחל לחטט קצת ולחקור את אימו ואת סבתו, כעסה עליו אימו ואמרה לו, כי הוא ״מאה אחוז מוסלמי״. אבל זה לא סיפק אותו והוא הוסיף לבלוש אחר סבתו ולצרף פרט לפרט
עצה לבעלי תשובה: או שלא תפתח תלות בכרית שלך או שתלמד לגלגל אותה קטן במזוודה
הרגשתי שהמוסיקה שלי צריכה יסוד מוצק, קבוע, איזו נקודת משען ארכימדית שלא תזוז לעולם.
כדורסלן העבר, דורון שפר, התראיין לערוץ 2, וסיפר על החיים החדשים שלו, הרחק מהפרקט ומאור הזרקורים: ״בלילה אני קם כדי להתפלל או ללמוד תורה״.
אריק חש שהכיפה מכסה על ריקנות. לכן, בסופו של דבר הוא השיל אותה. את עולמו מצא בספורט, בטיפוח כושר, בהרמת משקלות. התאמן חמש פעמים בשבוע, כל אימון שלוש שעות רצופות. מרים כמאתיים קילוגרמים. פי שניים וחצי ממשקלו. זכה באליפות במקצוע זה...
סבא תתכונן, הנכד כבר בן שלוש. הוא מתחיל ״להבין עניין״ והוא בכלל לא פראייר! הוא יבחין שמשהו חסר לו במראה שלך.
רבה של מגדל העמק רבי יצחק דוד גרוסמן על אלן ממקסיקו שהחליט להתגייר
הכדורגלן מבאר שבע מאור מליקסון מספר שלא חשב שיחזור להיות ברמה בה היה בעבר, וחושף: במשך שנה שלמה הוא הניח תפילין כל יום.
ראיון עם איש הטלוויזיה צבי יחזקאלי
מי לא מתגעגע למרק של אמא שלו? מאז שחזרנו בתשובה שכחנו איך זה להתפנק אצל ההורים. כל כך מתסכל, מה הבעיה?